Over Plan en Aanpak

Sinds 18 jaar ben ik de drijvende kracht achter Plan & Aanpak. Als sociaal ondernemer en communitybuilder, als procesbegeleider en  trainer, gangmaker en strategische kartrekker. Ik pak de rol die nodig is om mensen, talenten, dromen en acties met elkaar te verbinden.
Ben ook altijd in voor een aanpak zonder plan, voor wilde plannen met een onverwachtse aanpak. Mijn handelsmerk? Samen doen, community building, aansluiten bij wat er al is, de weg van de kleine stappen: 'kai-zen' (je kunt het ook ambachtelijk ploeteren en poetsen noemen). 

Wat ik het leukst vind: vonken, mensen enthousiast maken, creatieve linken leggen en matches maken waar mensen energie van krijgen en waar ze mee verder kunnen. Lees hier meer over mijn manier van werken 

Publicaties  Kleine gelukjes in plaats van dossiers\n

Kleine gelukjes in plaats van dossiers

Bij Jan Boonstra en Trynette van Gessel van Heelo in Hilversum kun je terecht als je je talenten wilt ontwikkelen, als je op zoek bent naar een beter leven of ander werk. Heelo is een werkervaringsbedrijf, een plek waar je een nieuwe start kunt maken, waar je kunt zijn wie je bent. Ik heb Jan ge├»nterviewd tijdens een workshop Community building met Versa Welzijn.  Jan en Trynette hebben zo hun eigen manier ontwikkeld om mensen te ondersteunen bij hun zoektocht naar een gelukkiger leven.  Hoe? dat kun je hier lezen.