Whatever the question,
community is the answer
Margaret Wheatley

Van anonieme flat naar dorp: community building op de Rode Kruislaan in Diemen. Kom naar de FLATUP op 24 november: doe mee met de flatsafari, maak kennis met de flatmakers en doe mee met de huiskamergesprekken!

Dat Peter zo'n goede fotograaf is, wist begin van dit jaar nog niemand op de Rode Kruislaan. Nu kennen de kinderen hem bij naam, want hij maakt bij elke buurtactiviteit foto's. En hij kan ook heel goed voetbaldoeltjes in elkaar zetten. Zelf zegt hij: 'Je ziet elkaar al jaren, maar nu zie je elkaar pas echt.

Wat community building op de Rode Kruislaan inhoudt en voor Anja, Chantall, Nelly, Imran, Patricia, Fatima, Roberto, Daan, Feng-Kee en andere bewoners van de Rode Kruislaan betekent, lees je in dit 'Diemer Info'-artikel van Eelco Visser ... en maak je mee op 24 november tijdens de FlatUp: Uitnodiging FlatUp Rode Kruislaan 24 nov 2017.pdf. Meld je snel aan, er is maar een beperkt aantal deelnemersplaatsen! Hier vind je de thema's en de gespreksleiders van de huiskamergesprekken die 's middags plaatsvinden:  Flatup Huiskamergesprekken 24 nov 2017.pdf .