Over Plan en Aanpak

Sinds 18 jaar ben ik de drijvende kracht achter Plan & Aanpak. Als sociaal ondernemer en communitybuilder, als procesbegeleider en  trainer, gangmaker en strategische kartrekker. Ik pak de rol die nodig is om mensen, talenten, dromen en acties met elkaar te verbinden.
Ben ook altijd in voor een aanpak zonder plan, voor wilde plannen met een onverwachtse aanpak. Mijn handelsmerk? Samen doen, community building, aansluiten bij wat er al is, de weg van de kleine stappen: 'kai-zen' (je kunt het ook ambachtelijk ploeteren en poetsen noemen). 

Wat ik het leukst vind: vonken, mensen enthousiast maken, creatieve linken leggen en matches maken waar mensen energie van krijgen en waar ze mee verder kunnen. Lees hier meer over mijn manier van werken 

trainingsaanbod  Training 'Beleidsmedewerker als ruimtemaker'. Doe-democratie als podium voor nieuw vakmanschap

Training 'Beleidsmedewerker als ruimtemaker'. Doe-democratie als podium voor nieuw vakmanschap

Ben je gemeentelijke beleidsmedewerker? En wil je meer dan 100% inspelen op de dynamiek van de doe-democratie? Bijv. maatschappelijke initiatiefnemers als partners van decentralisatiebeleid beschouwen, nieuwe initiatieven in wijken en dorpen stimuleren  en ruimte maken voor spontane, soms onvoorspelbare nieuwe bewegingen? Maar vind je het af en toe lastig om de juiste rol en houding te vinden en om te gaan met de nieuwe alledaagse dilemma’s die dat met zich meebrengt?

Deze 3daagse training biedt je houvast bij je eigen zoektocht, helpt je om meer van buiten naar binnen te werken, geeft je strategieën om beleid vanuit de alledaagsheid van de samenleving te maken en het geeft je tools voor je nieuwe ambacht als ‘ruimtemaker’.

In Actie