Over Plan en Aanpak

Sinds 18 jaar ben ik de drijvende kracht achter Plan & Aanpak. Als sociaal ondernemer en communitybuilder, als procesbegeleider en  trainer, gangmaker en strategische kartrekker. Ik pak de rol die nodig is om mensen, talenten, dromen en acties met elkaar te verbinden.
Ben ook altijd in voor een aanpak zonder plan, voor wilde plannen met een onverwachtse aanpak. Mijn handelsmerk? Samen doen, community building, aansluiten bij wat er al is, de weg van de kleine stappen: 'kai-zen' (je kunt het ook ambachtelijk ploeteren en poetsen noemen). 

Wat ik het leukst vind: vonken, mensen enthousiast maken, creatieve linken leggen en matches maken waar mensen energie van krijgen en waar ze mee verder kunnen. Lees hier meer over mijn manier van werken 

in actie  Lessen uit de ervaringen met woonservicewijken 

Lessen uit de ervaringen met woonservicewijken 

Welke lessen kun je trekken na zes jaar werken in woonservicewijken?

Dat hebben we als 7Zebra's in opdracht van stadsdeel Zuidoost/Amsterdam onderzocht, samen met zorg- en welzijnsaanbieders, maatschappelijke initiatiefnemers, de wmo-raad, cliënten- en ouderenadviesraad, het platform gehandicapten en geïnteresseerde bewoners. Binnenkort bespreekt de stadsdeelraad de onderzoeksuitkomsten.   
   

In Actie