Over Plan en Aanpak

Sinds 18 jaar ben ik de drijvende kracht achter Plan & Aanpak. Als sociaal ondernemer en communitybuilder, als procesbegeleider en  trainer, gangmaker en strategische kartrekker. Ik pak de rol die nodig is om mensen, talenten, dromen en acties met elkaar te verbinden.
Ben ook altijd in voor een aanpak zonder plan, voor wilde plannen met een onverwachtse aanpak. Mijn handelsmerk? Samen doen, community building, aansluiten bij wat er al is, de weg van de kleine stappen: 'kai-zen' (je kunt het ook ambachtelijk ploeteren en poetsen noemen). 

Wat ik het leukst vind: vonken, mensen enthousiast maken, creatieve linken leggen en matches maken waar mensen energie van krijgen en waar ze mee verder kunnen. Lees hier meer over mijn manier van werken 

in actie  Samenwerking en beheer in multifunctionele centra en brede scholen

Samenwerking en beheer in multifunctionele centra en brede scholen

Samenwerking en beheer in multifunctionele centra en brede scholen staat en valt met de vraag of de gebruikers met elkaar dezelfde dromen en ambities hebben die ze in en vanuit het gezamenlijke gebouw willen realiseren. Soms verloopt het beheer heel stroef omdat de partners weinig met elkaar gemeen hebben of omgekeerd: verloopt samenwerking moeizaam, omdat het ontwerp en beheerafspraken gezamenlijkheid niet in de hand werken.
Voor verschillende multifunctionele gebouwen en brede scholen in Amsterdam en Almere heeft Plan & Aanpak beheerplannen opgesteld, ontwerpen getoetst aan gebruikerscriteria en de samenwerking op gang gebracht.   

In Actie