Over Plan en Aanpak

Sinds 18 jaar ben ik de drijvende kracht achter Plan & Aanpak. Als sociaal ondernemer en communitybuilder, als procesbegeleider en  trainer, gangmaker en strategische kartrekker. Ik pak de rol die nodig is om mensen, talenten, dromen en acties met elkaar te verbinden.
Ben ook altijd in voor een aanpak zonder plan, voor wilde plannen met een onverwachtse aanpak. Mijn handelsmerk? Samen doen, community building, aansluiten bij wat er al is, de weg van de kleine stappen: 'kai-zen' (je kunt het ook ambachtelijk ploeteren en poetsen noemen). 

Wat ik het leukst vind: vonken, mensen enthousiast maken, creatieve linken leggen en matches maken waar mensen energie van krijgen en waar ze mee verder kunnen. Lees hier meer over mijn manier van werken 

in actie  Wijkvisie en wijkagenda ‘Kracht op de Bult’ in Arnhem

Wijkvisie en wijkagenda ‘Kracht op de Bult’ in Arnhem

Bewoners, wijkondernemers en professionals stelden samen een visie en een agenda voor hun wijk op. Boukje Keijzer en ik begeleidden dat proces vanuit 7Zebra’s in opdracht van de gemeente Arnhem. Op het jaarcongres 2012 van het ‘Platform voor Wijkgericht Werken’ (LPB) organiseerden wij over deze aanpak een masterclass: ‘Wek de wijk in een week!’.

.

In Actie