Over Plan en Aanpak

Sinds 18 jaar ben ik de drijvende kracht achter Plan & Aanpak. Als sociaal ondernemer en communitybuilder, als procesbegeleider en  trainer, gangmaker en strategische kartrekker. Ik pak de rol die nodig is om mensen, talenten, dromen en acties met elkaar te verbinden.
Ben ook altijd in voor een aanpak zonder plan, voor wilde plannen met een onverwachtse aanpak. Mijn handelsmerk? Samen doen, community building, aansluiten bij wat er al is, de weg van de kleine stappen: 'kai-zen' (je kunt het ook ambachtelijk ploeteren en poetsen noemen). 

Wat ik het leukst vind: vonken, mensen enthousiast maken, creatieve linken leggen en matches maken waar mensen energie van krijgen en waar ze mee verder kunnen. Lees hier meer over mijn manier van werken 

in actie  Van anonieme flat naar dorp: community building op de Rode Kruislaan in Diemen. Kom naar de FLATUP op 24 november: doe mee met de flatsafari, maak kennis met de flatmakers en doe mee met de huiskamergesprekken!

Van anonieme flat naar dorp: community building op de Rode Kruislaan in Diemen. Kom naar de FLATUP op 24 november: doe mee met de flatsafari, maak kennis met de flatmakers en doe mee met de huiskamergesprekken!

Dat Peter zo'n goede fotograaf is, wist begin van dit jaar nog niemand op de Rode Kruislaan. Nu kennen de kinderen hem bij naam, want hij maakt bij elke buurtactiviteit foto's. En hij kan ook heel goed voetbaldoeltjes in elkaar zetten. Zelf zegt hij: 'Je ziet elkaar al jaren, maar nu zie je elkaar pas echt.

Wat community building op de Rode Kruislaan inhoudt en voor Anja, Chantall, Nelly, Imran, Patricia, Fatima, Roberto, Daan, Feng-Kee en andere bewoners van de Rode Kruislaan betekent, lees je in dit 'Diemer Info'-artikel van Eelco Visser ... en maak je mee op 24 november tijdens de FlatUp: Uitnodiging FlatUp Rode Kruislaan 24 nov 2017.pdf. Meld je snel aan, er is maar een beperkt aantal deelnemersplaatsen! Hier vind je de thema's en de gespreksleiders van de huiskamergesprekken die 's middags plaatsvinden:  Flatup Huiskamergesprekken 24 nov 2017.pdf . 

In Actie