Over Plan en Aanpak

Sinds 18 jaar ben ik de drijvende kracht achter Plan & Aanpak. Als sociaal ondernemer en communitybuilder, als procesbegeleider en  trainer, gangmaker en strategische kartrekker. Ik pak de rol die nodig is om mensen, talenten, dromen en acties met elkaar te verbinden.
Ben ook altijd in voor een aanpak zonder plan, voor wilde plannen met een onverwachtse aanpak. Mijn handelsmerk? Samen doen, community building, aansluiten bij wat er al is, de weg van de kleine stappen: 'kai-zen' (je kunt het ook ambachtelijk ploeteren en poetsen noemen). 

Wat ik het leukst vind: vonken, mensen enthousiast maken, creatieve linken leggen en matches maken waar mensen energie van krijgen en waar ze mee verder kunnen. Lees hier meer over mijn manier van werken 

in actie  Sterke dorpen en wijken maken we samen

Sterke dorpen en wijken maken we samen

Een zoektocht van en met wijk- en dorpsverenigingen in Kampen naar hun toekomstige rollen. Waar ga je voor, wat heb je aan elkaar? Ben je er vooral voor de gemeente of vooral voor jezelf en je dorp of wijk? Waar loop je tegenaan en wat kun je van elkaar leren? 

Genoeg vragen voor een half jaar durende gezamenlijke speurtocht. De uitzichten, inzichten, ontdekkingen en vergezichten daarvan zijn samengevat in het Magazine Sterke dorpen en wijken, oktober 2015.pdf'

In Actie