Over Plan en Aanpak

Sinds 18 jaar ben ik de drijvende kracht achter Plan & Aanpak. Als sociaal ondernemer en communitybuilder, als procesbegeleider en  trainer, gangmaker en strategische kartrekker. Ik pak de rol die nodig is om mensen, talenten, dromen en acties met elkaar te verbinden.
Ben ook altijd in voor een aanpak zonder plan, voor wilde plannen met een onverwachtse aanpak. Mijn handelsmerk? Samen doen, community building, aansluiten bij wat er al is, de weg van de kleine stappen: 'kai-zen' (je kunt het ook ambachtelijk ploeteren en poetsen noemen). 

Wat ik het leukst vind: vonken, mensen enthousiast maken, creatieve linken leggen en matches maken waar mensen energie van krijgen en waar ze mee verder kunnen. Lees hier meer over mijn manier van werken 

in actie  RollingStone #8 Alledaagse vormen van communitybuilding in serviceflats voor ouderen 

RollingStone #8 Alledaagse vormen van communitybuilding in serviceflats voor ouderen 

Deze RollingStone bood een podium aan communitybuilders in serviceflats voor ouderen in Amsterdam Zuidoost. Zij vertelden over hun alledaagse acties en individuele initiatieven: ze doen veel informeel, achter de schermen. Ze zijn er altijd op uit om de kring te vergroten en reiken anderen voortdurend de hand. Lees meer over hun verhalen en lessen en wat zij van professionele ondersteuners verwachten in dit RollingStone-Journaal. 


Er zijn ook twee blogs over deze RollingStone geschreven:
 

  Lees

hier

meer over de RollingStones

In Actie