Over Plan en Aanpak

Sinds 18 jaar ben ik de drijvende kracht achter Plan & Aanpak. Als sociaal ondernemer en communitybuilder, als procesbegeleider en  trainer, gangmaker en strategische kartrekker. Ik pak de rol die nodig is om mensen, talenten, dromen en acties met elkaar te verbinden.
Ben ook altijd in voor een aanpak zonder plan, voor wilde plannen met een onverwachtse aanpak. Mijn handelsmerk? Samen doen, community building, aansluiten bij wat er al is, de weg van de kleine stappen: 'kai-zen' (je kunt het ook ambachtelijk ploeteren en poetsen noemen). 

Wat ik het leukst vind: vonken, mensen enthousiast maken, creatieve linken leggen en matches maken waar mensen energie van krijgen en waar ze mee verder kunnen. Lees hier meer over mijn manier van werken 

in actie  Lokale netwerken voor meer maatschappelijk initiatief

Lokale netwerken voor meer maatschappelijk initiatief

Lokale initiatieven komen beter van de grond in gemeenten waar actieve lokale netwerken zijn. Plan & Aanpak werkte mee aan een bijeenkomst van GreenWish op 27 maart om te verkennen wat de succesfactoren, voorwaarden en versnellers van die lokale netwerken zijn.

Meer dan 50 netwerkbouwers wisselden die middag uit over hun praktijkervaringen en learned lessons. Een impressie   

In Actie