Over Plan en Aanpak

Sinds 18 jaar ben ik de drijvende kracht achter Plan & Aanpak. Als sociaal ondernemer en communitybuilder, als procesbegeleider en  trainer, gangmaker en strategische kartrekker. Ik pak de rol die nodig is om mensen, talenten, dromen en acties met elkaar te verbinden.
Ben ook altijd in voor een aanpak zonder plan, voor wilde plannen met een onverwachtse aanpak. Mijn handelsmerk? Samen doen, community building, aansluiten bij wat er al is, de weg van de kleine stappen: 'kai-zen' (je kunt het ook ambachtelijk ploeteren en poetsen noemen). 

Wat ik het leukst vind: vonken, mensen enthousiast maken, creatieve linken leggen en matches maken waar mensen energie van krijgen en waar ze mee verder kunnen. Lees hier meer over mijn manier van werken 

in actie  Community of Practice Noordhollandse Alliantie

Community of Practice Noordhollandse Alliantie

Noord Hollandse Alliantie (NHA) staan net als andere maatschappelijke- en welzijnsorganisaties voor de opgave hun organisaties en werkwijzen te vernieuwen. De doe-het-samen-maatschappij vragen om nieuwe rollen van maatschappelijke professionals, andere manieren van leidinggeven en samenwerking.

Irma Vroegop van ‘Ik volg je’ en ik coachten in 2012 in vier sessies een Community of Practice (CoP) met teamleiders en managers, begeleidden een intervisiegroep rondom twee andere CoP’s van de NHA en organiseerden een worldcafé-bijeenkomst voor alle NHA-leden.

.

In Actie