Over Plan en Aanpak

Sinds 18 jaar ben ik de drijvende kracht achter Plan & Aanpak. Als sociaal ondernemer en communitybuilder, als procesbegeleider en  trainer, gangmaker en strategische kartrekker. Ik pak de rol die nodig is om mensen, talenten, dromen en acties met elkaar te verbinden.
Ben ook altijd in voor een aanpak zonder plan, voor wilde plannen met een onverwachtse aanpak. Mijn handelsmerk? Samen doen, community building, aansluiten bij wat er al is, de weg van de kleine stappen: 'kai-zen' (je kunt het ook ambachtelijk ploeteren en poetsen noemen). 

Wat ik het leukst vind: vonken, mensen enthousiast maken, creatieve linken leggen en matches maken waar mensen energie van krijgen en waar ze mee verder kunnen. Lees hier meer over mijn manier van werken 

in actie  Buurtcommunities #6 over online platforms op 13 oktober in Pakuis de Zwijger 

Buurtcommunities #6 over online platforms op 13 oktober in Pakuis de Zwijger 

De 6e aflevering van buurtcommunities in Pakhuis de Zwijger staat in het teken van online platforms. Deze avond gaan we het gesprek aan met communitybuilders en bouwers van online buurtplatforms. Wat kunnen online platforms voor buurtcommunities betekenen? En wat zorgt ervoor dat een online platform succesvol is?

Wanneer je op zoek bent naar onderlinge hulp en zorg in de buurt, wilt weten waar je buren warm voor lopen, of meer met elkaar wil delen, dan kan je tegenwoordig kiezen uit een overvloed aan online platforms en prikborden: mijnbuurtje, croqqer, buuv, burennetwerk, wehelpen, wijkconnect, voorjebuurt en nog een hoop meer. Sommige platforms richten zich op het organiseren en versterken van buurtcommunities, andere op het matchen van individuele (hulp)vraag en aanbod. Hoe ontwikkel je als buurtcommunity een levendig online ontmoetingsplatform? Wanneer werkt zo’n online platform het beste? En wat moet je ervoor over hebben aan tijd en geld? Waar ben jij zelf naar op zoek, als communitybuilder, hoe ziet jouw ideale online platform eruit?

Hier kun je je voor de bijeenkomst aanmelden: http://www.dezwijger.nl/118970/nl/buurtcommunities-6-online-platforms

In Actie