Over Plan en Aanpak

Sinds 18 jaar ben ik de drijvende kracht achter Plan & Aanpak. Als sociaal ondernemer en communitybuilder, als procesbegeleider en  trainer, gangmaker en strategische kartrekker. Ik pak de rol die nodig is om mensen, talenten, dromen en acties met elkaar te verbinden.
Ben ook altijd in voor een aanpak zonder plan, voor wilde plannen met een onverwachtse aanpak. Mijn handelsmerk? Samen doen, community building, aansluiten bij wat er al is, de weg van de kleine stappen: 'kai-zen' (je kunt het ook ambachtelijk ploeteren en poetsen noemen). 

Wat ik het leukst vind: vonken, mensen enthousiast maken, creatieve linken leggen en matches maken waar mensen energie van krijgen en waar ze mee verder kunnen. Lees hier meer over mijn manier van werken 

in actie  Activiteiten Kracht in Nederland

Activiteiten Kracht in Nederland

Sinds 2012 laat Kracht in NL van zich horen: een landelijk platform van en voor sociaal-economische vernieuwers , maatschappelijke initiatiefnemers. 

Een belangrijke missie van Kracht in NL is om maatschappelijke veerkracht op de kaart te zetten en vernieuwers met elkaar in contact te brengen. Daar doe ik graag aan mee. In 2012 door mee te werken aan een grote Kracht in NL-parade, door workshops te organiseren, RollingStone-bijeenkomsten te initiëren en mee te werken aan een bijeenkomstenreeks in Pakhuis de Zwijger over buurtcommunities.

www.krachtinnl.nl

In Actie