Over Plan en Aanpak

Sinds 18 jaar ben ik de drijvende kracht achter Plan & Aanpak. Als sociaal ondernemer en communitybuilder, als procesbegeleider en  trainer, gangmaker en strategische kartrekker. Ik pak de rol die nodig is om mensen, talenten, dromen en acties met elkaar te verbinden.
Ben ook altijd in voor een aanpak zonder plan, voor wilde plannen met een onverwachtse aanpak. Mijn handelsmerk? Samen doen, community building, aansluiten bij wat er al is, de weg van de kleine stappen: 'kai-zen' (je kunt het ook ambachtelijk ploeteren en poetsen noemen). 

Wat ik het leukst vind: vonken, mensen enthousiast maken, creatieve linken leggen en matches maken waar mensen energie van krijgen en waar ze mee verder kunnen. Lees hier meer over mijn manier van werken 

in actie  4de ABCD-Popeldag van en voor community builders.\nVrijdag 17 mei, 10-16 uur

4de ABCD-Popeldag van en voor community builders.
Vrijdag 17 mei, 10-16 uur

Op 17 mei alweer de 4de editie van de ABCD-Popeldag (Asset Based Community Development), over buurtmaken vanuit community building-principes.
In het Krachtstation in Utrecht, Amerikalaan 199. Met als motto 'Ask more questions'.

In acht vraagshops vertellen buurtcommunities over hun praktijk, stellen ze je hun vragen en maken ze je deelgenoot van hun worstelingen. Bijvoorbeeld hoe je de kring groter maakt, hoe je de waarden van ABCD omhoog houdt, hoe je dat eigenlijk doet, aan een gemeenschap bouwen, hoe de ideale community builder eruit ziet, hoe je ook in het dagelijkse buurtwerk kunt popelen, maar ook of en hoe ABCD onderdeel kan worden van een 'instititutioneel buurtprogramma'.

Schuif aan, doe mee, neem je buur mee, laat je verrassen.
Dit is de uitnodigingABCD Popeldag-uitnodiging.pdf 
En dit het programma en de vraagshopinfo: Vraagshops ABCD Popeldag.pdf 
Inschrijven kun je je via de LSA-site:  https://www.lsabewoners.nl/event/abcd-popeldag/
Tot de 17de in het Krachtstation! 

In Actie