Over Plan en Aanpak

Sinds 18 jaar ben ik de drijvende kracht achter Plan & Aanpak. Als sociaal ondernemer en communitybuilder, als procesbegeleider en  trainer, gangmaker en strategische kartrekker. Ik pak de rol die nodig is om mensen, talenten, dromen en acties met elkaar te verbinden.
Ben ook altijd in voor een aanpak zonder plan, voor wilde plannen met een onverwachtse aanpak. Mijn handelsmerk? Samen doen, community building, aansluiten bij wat er al is, de weg van de kleine stappen: 'kai-zen' (je kunt het ook ambachtelijk ploeteren en poetsen noemen). 

Wat ik het leukst vind: vonken, mensen enthousiast maken, creatieve linken leggen en matches maken waar mensen energie van krijgen en waar ze mee verder kunnen. Lees hier meer over mijn manier van werken 

in actie  Werkprincipes ABCD in één oogopslag

Werkprincipes ABCD in één oogopslag

Pamela van den Berg heeft ABCD poster.pdf over de werkprincipes van ABCD getekend. Handig als praatplaat, geheugensteuntje, houvast in de praktijk, als raadsel (snap jij het, 'speed of trust'?), om er anderen gek mee te maken (ga toch weg met dat vage gedoe) of gelukkig (dit doe ik precies, wist wel dat het werkt, maar nu heeft het een naam!). Je kunt het gewoon gebruiken als je ons als makers erbij vermeldt. 

.   

In Actie