Whatever the question,
community is the answer
Margaret Wheatley

Plan & Aanpak in 2013

In 2012 kreeg ik de kans om hier in veel verschillende settings werk van te maken: in opdrachten van Plan & Aanpak en als sociale ondernemer (link naar Plan & Aanpak in Actie) als partner van adviesbureau 7Zebra’s, in nieuwe verbindingen met netwerkpartners en via social media met nieuwe bekenden.

Plan & Aanpak is nog steeds Plan & Aanpak, maar heeft door deze ervaringen een breder profiel gekregen. Ook in 2013 zal Plan & Aanpak mensen en organisaties begeleiden, aansluiten bij wat er is, strategisch kartrekken, processen begeleiden, visie en uitvoeringspraktijken met elkaar verbinden. Daarnaast ontstaat in mijn manier van werken steeds meer ruimte voor creatief faciliteren, trainen, creatieve ontmoetingen organiseren, zijwegen mogelijk maken, ongewone linken leggen en individuele en collectieve kracht opsporen en versterken. Daarbij werk ik regelmatig samen met netwerkpartners, (Link naar profielschets/compagnons), afhankelijk van wie een nieuwe waarde toevoegt en wat nodig is voor een opdracht.

Ik verheug me op een jaar met weer veel nieuwe inzichten, co-creatie en inspirerende ontmoetingen met changemakers, oude bekenden en nieuwe mensen!